Workshop

 
 
DagTjernsmo.jpg

Dag Tjernsmo
Administrerende direktør
Handelsbanken

Ann har et stort engasjement, er meget profesjonell og er en stor inspirator for de rundt seg. Vi gir henne våre beste anbefalinger.

Les mer her

 
 
1515001_1379737555614227_570335424_n.jpg

Ellen Skaarnæs
Personalsjef
Coca Cola

Ann kan anbefales på det sterkeste. Hun traff publikum rett i hjertet med sitt budskap på en solid og troverdig måte.

Les mer her

 
 
Screen Shot 2019-02-26 at 23.07.03.png

Niels Kristian Thybo
Avdelingssjef, Dr. Med, MHA
Medisinsk Avd. Bærum Sykehus

Ann Ahlqvist kan anbefales på det sterkeste, hun er profesjonell, utfordrende og inspirerende. Ann var med på å gjøre vårt lederseminar til en av tidenes beste.

Les mer her

 
 
Elisabeth_Ohlsson.jpg

Elisabeth Ohlsson
Astra Zeneca

Vi hadde en workshop om kommunikasjon og feedback, for ledere i vår organisasjon med Ann. Hun har en spesiell evne til å fortelle historier fra egne erfaringer, bruke seg selv for å eksemplifisere et budskap på en levende, underholdende og pedagogisk måte.

Les hele her

 
 
image002.png

Kristine Langva
Group Accounting Manager
Schibsted ASA

Oppsummert fra de 5 deltagerne var alle fornøyde og terningkast stod til 6. Det gleder meg som leder å høre da intensjon med kurset var å øke bevisstheten, lære seg ulike teknikker og bli tryggere på seg selv ved presentasjoner.

Les mer her

 
 
th_bardRane.png

Bård Rune
Daglig leder
OEC Hospitalitet

Ann utfordrer mine medarbeidere og meg, slik at både firmaet som helhet og hver og én av oss utvikles. Læringen og inspirasjonen er stor, og gir direkte resultater i daglig virksomhet, både internt og i samspillet med våre kunder og samarbeidsparter.

Les mer her

 
 

Randi Eikernes
HR-sjef i administrasjonsavdelingen
Velferdsetaten, Oslo kommune

Ann ble engasjert en dag i forbindelse med at mine ansatte skulle begynne å arbeide mer teambasert.  Som et resultat har vi fått mye mer konstruktive seksjonsmøter, der alle sier sin mening, og der ingen er redd for å ta ordet.

Les mer her