Workshop

Trenger dere å arbeide bedre sammen som team? Ønsker du at dere jobber smartere, med en bedre struktur og et større fokus? Vi starter prosessen med et møte for å konkretisere hvem som skal være med, og hva dere behøver.

 
 
 
startup-594090_1280.jpg

Skjermbilde 2019-04-03 kl. 07.51.09.png

Elisabeth Ohlsson
Daglig leder
Astra Zeneca

Vi hadde en workshop om kommunikasjon og feedback for ledere i vår organisasjon med Ann Ahlqvist. Ann har en faglig solid tyngde som skaper tillit og samtidig en åpenhet som får deg til å like henne som person. Vi var alle enig i at denne ettermiddagen hadde både gitt innsikt, kunnskap, lyst til implementering og mersmak!

Les hele her 
Les flere workshop-referanser her

 

Forslag til tema:

Motivasjon, mot & mestring
Motivere deg selv og andre. Få frem gleden og stoltheten i den enkelte og i teamet.

Selvledelse
Jobb smartere og bli mer effektiv. Vi fokuserer på tidstyver, prioritering og planlegging. Her vil dere lære hvordan mestre struktur i en krevende arbeidsdag.

Kommunikasjon & relasjonsbygging
Skap større tillit og fortrolighet i dine relasjoner. Vi bruker øvelser som skaper trygghet og samhold.

Feedback
Lær hvordan gi positive tilbakemeldinger som skaper motivasjon, trygghet og glede. Lær hvordan konstruktive tilbakemeldinger skaper utvikling og tillit til hverandre.

Presentasjonsteknikk
Fremstå som trygg, tydelig og inspirerende når du presenterer. Du får teknikker og praktisk trening på struktur, stemmebruk, kroppsspråk, og det lille ekstra.

 
 
 
edited.jpg
 

Kan dette vært interessert for deg og ditt team?
Ta kontakt her.