Ny som leder

Dette kurset passer for deg som er ny som leder, og ønsker å videreutvikle ditt lederskap og beholde/forbedre balansen mellom jobbliv og privatliv. Du vil lære å prioritere det viktigste først, planlegge og ta kontroll over egen tid slik at du når dine viktigste mål både på jobb og privat. Du vil lære å bli mer sikker og trygg i situasjoner som blir viktige for deg og ditt lederskap. Kurset skal i sin helhet bidra til at du blir den beste utgaven av deg selv som leder.

Dette er mitt mest solgte kurs!

Prosessen starter med at vi kartlegger hvilke forandringer du ønsker å gjøre, og hvilke mål, resultater og drømmer du har, både på jobb og privat. Slik konstruerer vi en personlige handlingsplan for at du raskere skal nå dine mål. Hver gang vi treffes får du nye teknikker som vi trener på, slik at du kan implementere dem direkte. Programmet vil gå over 12 samlinger i en periode på 7 måneder.

Hva du kan forvente deg

 • Resultater på et nytt nivå gjennom god relasjonsbygging.
  Du vil raskere kunne skape større tillit og fortrolighet til dine medarbeidere.

 • Tydelig og inspirerende kommunikasjon
  Du vil bli mer overbevisende og få større gjennomslagskraft for dine ideer og mål. Du vil også lære å lytte empatisk for å virkelig forstå behov og ønsker hos dine medarbeidere.

 • Tydelig lederskap
  Du vil oppfattes som en tydeligere leder med større tyngde og respekt. Du vil også oppleves som en mer motiverende leder.

 • Økt selvtillit.
  Du kommer å føle deg mer sikker og trygg i situasjoner som er viktige for deg.

 • Bedre balanse mellom jobb og privat gjennom selvledelse
  Du vil lære å prioritere det viktigste først, planlegge og ta kontroll over egen tid slik at du når dine viktigste mål både på jobb og privat. Hvordan gjøre mer og samtidig jobbe mindre.

 • Økt motivasjon.
  Du vil finne frem til din egen indre ”drive” som vil sikre deg suksess, økt selvtillit og personlig styrke. Din glede, entusiasme og positivitet vil smitte over på dine medarbeidere.

 
Ann_Ahlqvist_9.jpg

Jeg vil utfordre deg på å tråkke utenfor din komfortsone, og få deg til å trives der!