Nyheter

 

Gratulerer til Årets Mesterhusbedrift!

Jeg ønsker å gratulere og løfte frem Harald Teksle og Lars Simensen med kåringen av Årets Mesterhus-bedrift 2018. Så velfortjent! De vant for å være en god lagspiller og ha de mest fornøyde kundene. Mesterhus hjelper medlemsbedriftene sine med gode kurs, ikke bare i tekniske krav vedr husbygging, men også i salg, ledelse og relasjonsbygging. Her er jeg er stolt for å ha kunne bidratt med kursing i ledelse og kommunikasjon. Grattis!

(Foto: Byggmesteren.as)

59552574_315934249085585_4946259121767710720_n.jpg
 

Ta «Master i praktisk lederskap»
og bli bedre til å lede deg selv og andre

Høyskolen Kristiania har skrevet en artikkel om master i praktisk lederskap, hvor jeg underviser som høyskolelektor. Her forteller jeg om innfallsvinkler og undervisningformer jeg bruker for å skape bedre ledere. Du finner artikkelen her

 
HK_Master.jpg
 

Høyskolen Kristiania

Fra høsten 2018 begynner jeg som høyskolelektor for masterstudenter i lederutvikling. Jeg gleder meg til å treffe studentene og dele av mine erfaringer fra arbeidslivet. Jeg gleder meg også til å bli en del av det profesjonelle miljøet av forskere og professorer. For en spennende og utviklende læringsarena for meg!

Portrett_ansatt.jpeg
 

NRK-radiointervju om stressmestring

Jeg var så heldig å bli spurt om å gjøre et radiointervju rundt stressmestring i juletiden. Jeg gav programlederne råd, og delte mine beste tips med lytterne.

Lytt til hele opptaket her!